Een notariskantoor waar je zo naar binnen wandelt voor een vraag, laagdrempelig en van deze tijd. Frisse, vriendelijke gezichten, mensen die helder, toegankelijk en begrijpelijk met je communiceren.
De notaris nieuwe stijl.

Twee jonge notarissen* nemen het stokje over en hebben hele eigen ideeën over het runnen van een notariskantoor. Ruud Wilbrink en Marjolijn den Otter vragen Eshuis en Bam! om hulp bij het uitzetten van de strategische koers en vertaling hiervan in een passende huisstijl, website en andere middelen.

*1 kandidaat notaris

Case Wilbrink den Otter
Case Wilbrink den Otter

Bij de koersbepaling sluit onze partner Eshuis Accountants en Adviseurs ook aan. Business development en identiteitsmarketing vullen elkaar hier goed aan. Een energieke sessie, met soms wel heel wilde ideeën (zeker voor een notariskantoor), leidt uiteindelijk tot een fris, inspiratievol en toch realistisch plan.

Het resultaat is een frisse nieuwe uitstraling, die o.a. terugkomt in een moderne, vriendelijke website. De nieuwe stijl staat voor fris, duidelijk, laagdrempelig, met altijd de kwaliteit die je van een notaris mag verwachten. Heerlijk om te zien dat mensen nu ook zomaar binnenwandelen op het kantoor, zelfs zonder afspraak.
De boodschap komt over! Raak!

P.S. Laten we zeggen dat fase 1 is voltooid, maar de wilde ideeën uit de sessie blijven nog spoken, het zou zonde zijn om deze helemaal te vergeten. Dus, wordt vervolgd….

Projecten die óók raken!

Start typing and press Enter to search