QuaKoken is een culinaire hotspot. Dineren, lunchen of zelf koken op topniveau. Dit creatieve team legt de lat hoog, alles moet kloppen van smaak tot sfeer tot service.

De nieuwe website moet beter aansluiten bij het nieuwe concept. Waar eerder de nadruk vooral op kookworkshops en eventcatering lag, groeit QuaKoken verder met de uitbreiding van hun restaurant. Zo kun je dagelijks genieten van hun culinaire hoogstandjes.

Case Quakoken
Case Quakoken

Met de huisstijl zit het goed, deze past perfect bij de identiteit. Het resultaat van een samenwerking die al wat jaren teruggaat. Korte lijnen, doorpakken, maar ook even stilstaan bij de dingen die er toe doen, dat is de tactiek. De positionering van QuaKoken als restaurant wordt verstevigd en daarbij speelt de website een grote rol. De beleving van genieten begint al online, het water loopt je in de mond. Conversie is ons doel: reserveren maar!

Een website waar iedereen trots op is! Goed vindbaar in Google, de juiste uitstraling die het nieuwe concept versterkt door strakke vormgeving en dynamische, stoere fotografie. Daar worden wij blij van. En QuaKoken ook. We hebben nu al zin in ons volgende lunchafspraak!

Projecten die óók raken!

Start typing and press Enter to search