OWC Oldenzaal – Een club met energie!
OWC is een wielerclub met een rijke historie. Een paar frisse, jonge leden zijn vorig seizoen opgestaan om de club weer nieuwe energie in te blazen. Dat gaat met succes. Het beloften team is in nieuwe kleren gestoken, er zijn weer meer sponsoren aangesloten, en er is meer energie en reuring in de vereniging dan ze de laatste jaren gekend hebben. Alles is er op ingesteld om deze energie nog verder te laten groeien, om de vereniging weer verder te laten groeien. “OWC zet het wielrennen in Twente weer op de kaart.”

De website is één van die zaken die aangepakt moest worden, want deze paste niet meer bij de energie van de groep. Alle informatie stond er wel op maar hij was niet meer van deze tijd. Niet responsive, en het smoelde niet meer. Tijd voor een frisse site die uitstraalt waar de jongens en meiden van OWC voor willen gaan!

Website totaal op z’n kop
Samen met OWC Oldenzaal hebben we een aantal mooie en intensieve sessies gehad en naar aanleiding daarvan hebben we de website totaal op z’n kop gezet. Door te luisteren naar de wensen en behoeften van OWC Oldenzaal is de website een mooie vertaling van de ambities van de club, een nieuwe start.

#Deeldepassie
Een nieuwe, frisse, onderhoudsarme website waarin veel emotie te zien is. Beeld is hierbij zeer bepalend. Door de nieuwe website wordt je meegenomen in de nieuwe stijl die OWC Oldenzaal wil laten zien. De site past nu beter bij de energie en bewijst dit ook door altijd actueel te zijn. Directe links met de social mediakanalen zorgen hiervoor, net als de directe link met Strava waar de prestaties van de leden van OWC realtime te bekijken zijn.

Stijl – check
Website – check
Energie – check

#Deeldepassie
En nu kilometers maken!

Review
De samenwerking met BAM! heeft tot een prachtig eindresultaat geleid, waarbij veel oog is geweest voor de vormgeving van de website en vernieuwing van de huisstijl. BAM! heeft goed onze wensen vertaald en een website geleverd waarmee we weer vooruit kunnen als club!

Projecten die óók raken!

Start typing and press Enter to search