Noaberbus

Hoe gaaf is het om je eigen supportersbus te hebben om alle wedstrijden van FC Twente mee te bezoeken? Dat vinden vijf ondernemers uit Lattrop-Breklenkamp en Tilligte ook. In 2017 ontstaat het idee tijdens een gezellige avond bij Café Haamberg in Tilligte. De bus, dan nog lelijk geel… wordt geregeld in Duitsland en vervolgens helemaal opgeknapt met een club vrijwilligers. Wat dan nog ontbreekt is een ontwerp waar je FC Twente-hart sneller van gaat kloppen.

LogoNoaberbus
Noaberbusbeeld

Ontwerp

Voetbal=emotie, dus dat moet ook overkomen in het ontwerp van de bus. De uitdaging van Bam! een strakke bus te ontwerpen waar de trots voor FC Twente vanaf spat. De vers opgerichte stichting Noaberbus krijgt een eigen logo en ook alle sponsoren krijgen een verdiende plek op de bus.

Ons ontwerp valt in de smaak. De initiatiefnemers Thomas Koopman, Koen ten Dam, Raymond Damhuis, Roy Kienhuis en Stefan Wassink zijn ’onmeunig’ trots. En wij ook!

Complimenten voor onze partner Jabé, voor de strakke bestickering.

En… hij rijdt! Nu bijna 1,5 jaar nadat het idee geopperd werd. De selectie van FC Twente krijgt de primeur om de bus te bekijken. Eén van de reacties: “Deze is bijna nog mooier dan onze eigen spelersbus.” 🙂 Kijk dat horen we dus graag!

RAAK dus!

Bekijk ook de persberichten van: De Tubantia & Fc Twente

Projecten die óók raken!

Start typing and press Enter to search