Eshuis is de adviseur voor ondernemers. Regelmatig organiseren ze (branchegerichte) kennissessies met als doel die ondernemer te laten groeien. Eén van hun nieuwste initiatieven is het Ladies Event, een avond speciaal voor vrouwelijk ondernemers.

Als strategisch partner van Eshuis zijn we ook hier, vanaf het begin betrokken bij het opzetten en invulling geven aan dit event met als thema ‘factoren van succes’. De naam ‘Glow en Grow’, visuele identiteit en ondersteunende middelen voor het ladies event komen uit onze hoge hoed. De uitnodigingen hebben we in stijl met de bijzondere avond extra cachet meegegeven.

In Debbie Kotteman van ‘Jouw Eigen Kracht’ vonden we een krachtige spreker met een goed verhaal, die de aanwezige dames meenam in vooral het GLOW-deel van de avond.

Het resultaat: een mooi stel geïnspireerde vrouwelijke ondernemers die op deze avond nieuwe contacten hebben opgedaan en met een kritische maar vooral frisse blik naar zichzelf en hun onderneming zijn gaan kijken.

Als vervolg op deze avond worden er door Eshuis in samenwerking met Debbie Kotteman masterclasses aangeboden om dieper in te gaan op de samenhang tussen persoonlijke- en business-ontwikkeling.

*Wegens succes wordt dit ladies event ook in 2019 weer georganiseerd.

Projecten die óók raken!

Start typing and press Enter to search