Actief & resultaatgericht. Dat is waar Factor bedrijfsovernames voor staat en wat zowel offline als online direct duidelijk zichtbaar moet zijn. Hierbij hoort een website, die overzichtelijk is, de meerwaarde van Factor direct in beeld brengt en die uiteraard gericht is op conversie.
Naast de wens voor een nieuwe website wil Factor overall meer zichtbaar zijn en beter vindbaar online.

Ons antwoord op deze vraag is een zorgvuldig opgebouwde website die de ervaringen in het verleden en de ambities voor de toekomst vertalen in conversie. Content is leading, succesvolle transities en de deskundigheid van de mensen van Factor. We focussen op de behoefte van hun potentiële klant en op de expertise van het team. Met een scherpe contentstrategie zetten we deze content in een tweede fase online in om nog beter vindbaar te zijn. Alles gericht op een eerste contact.

De nieuwe website laat precies zien wat Factor bedrijfsovernames uit wil stralen: deskundig, proactief en transactiegericht. Een mobielvriendelijke site die het de ondernemer meer dan gemakkelijk maakt contact op te nemen met het team van Factor. De verschillende teasers in tests en de uitgebreide lijst van transacties overtuigen je om contact op te nemen voor het beste advies en de begeleiding bij (ver)koop.

SEO-optimalisatie aan de achterkant, online marketing en slimme, duurzame inzet van de content zorgen verder voor goede vindbaarheid en zichtbaarheid. Nu is het zaak actueel te blijven, bij de sturen op Analytics en social media interactie!

Projecten die óók raken!

Start typing and press Enter to search