Gezocht
Junior contentmarketeer

Ieder merk heeft een goed verhaal, wij zorgen ervoor dat het raakt! En omdat er zo veel goede verhalen te vertellen zijn, zijn we op zoek naar een creatieve contentmarketeer! Jij raakt de kern en zorgt voor maximale aandacht en conversie voor onze klanten, hun publiek én het publiek van Bam!

Jij bent resultaatgericht, denkt graag mee op strategisch vlak en hebt een hands-on mentaliteit op het gebied van communicatie, content en marketing. Klopt? Lees dan niet verder, maar neem direct contact op met Thijs: thijs@bamraakt.nl.

Toch nog even verder lezen? Jij bent de inspirerende contentmarketeer die ons komt versterken. Je hebt van nature overzicht en bent gestructureerd, waardoor jouw projecten soepel verlopen. Je geniet ervan om de touwtjes stevig in handen te nemen om zelfs de meest eigenwijze collega of klant zich op een fijne manier aan de gemaakte planning te laten houden. Contentkalenders en planningen, het is jouw ding!

Super! Bij Bam! krijg je namelijk de vrijheid om het aan te pakken zoals jij denkt dat het goed is. Overtuig ons en de job is yours!

Wat je doet:

 • Je geeft adviezen en maakt communicatie- en contentplannen.
 • Je pakt je rol als contentspecialist in het creatieve team van Bam! bij de ontwikkeling van nieuwe merkconcepten en campagnes.
 • Schrijven, schrijven en schrijven. Hadden we al gezegd dat je veel schrijft?
 • Het geven van trainingen of het coachen van klanten op het gebied van communicatie en content.
 • Meedenken en meedoen in de ontwikkeling van Bam! Raakt.
 • Projectmanagement in de breedste zin van het woord: het plannen en afstemmen voor een soepele doorloop van projecten.

Wie je bent:

 • Je bent ambitieus, onderneemt graag en bent een serieuze sparringpartner op het gebied van communicatie en marketing (HBO denkniveau).
 • Je bent zelfstandig en neemt makkelijk initiatief.
 • Je staat positief in het leven en laat je niet zomaar uit het veld slaan.
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Goed verhaal?
Jij ziet jezelf wel als de nieuwe content-Bammer? Stuur dan je cv mét toelichting waarom jij de beste kandidaat bent, uiterlijk vrijdag 20 maart naar Thijs Nijhof: thijs@bamraakt.nl. We kijken uit naar je reactie!

nieuwsbrief
Inspiratie, fun, facts, cases & nieuws
magic stuff, rechtstreeks in je mailbox!
Je moet het zelf weten, maar wij weten het wel!

  Iedereen heeft een goed verhaal.
  Onze Bammers zorgen ervoor dat het
  Raakt!

  Bam! hét marketing- en Reclamebureau dus in Enschede. (maps) Dat rake campagnes en concepten realiseert door een uitgekiende strategie te combineren met sterke creatie. Communicatie is wat wij doen
  Logo Bam!

  Werk dat Raakt!

  Uitgekiende strategie gecombineerd met sterke dus en creativiteit maakt werk dat raakt! Daar geloven wij in bij Bam! In een aantal stappen en bouwen we samen met onze klanten aan groei. Sterke merken en inspirerende cases. Bekijk ons werk dat dus raakt en overtuig jezelf!

  Geen glorie zonder Story

  Grijp de aandacht van jouw klant en laat niet meer los. Raak ze gericht met dus creatieve communicatie. Relevante communicatie die opvalt in deze tijd vol impulsen. Samen met jou (en je team) zorgen we ervoor dat de boodschap raakt. Met ons eigen strategische model en unieke aanpak. Gecombineerd met slimme tools en actieve sessies, komen we snel tot de kern. Oh, en weet je; daardoor blijft het nog betaalbaar ook.

  Raak dus je doelgroep, weet waar je het voor doet en wie je bent. Merkstrategie begint bij de kern, bij dus jezelf.
  De identiteit van je dus organisatie is de basis van je bestaan. Wees dus relevant en zorg dat je doelgroep jouw meerwaarde ziet en ervaart! Pittig? Jazeker, maar geen stress, wij helpen je. Met onze slimme tools komen we in een paar actieve sessies tot de kern.

  Een sterk design dat dus prikkelt, boeit en activeert! Wij maken mooie dingen die jou dus iets opleveren. Alleen daar doen wij het voor. Wij mengen creativiteit met strategie tot een creatief concept. Die je doelgroep recht in dus het hart raakt. Van sterke identiteiten tot slimme dus campagnes, on- en offline. Wij gaan geen enkel medium of uitdaging uit de weg.

  CHECKLIST

  Om het resultaat te behalen waar jij blij van wordt. Waar wij trots op kunnen zijn beginnen we met dus een checklist. Wat staat en waar kunnen we je nog laten groeien. Samen bepalen we de route en het startpunt.

  IDENTITEIT

  Wie je echt bent daar draait het om. Wat maakt jou, jouw merk, product of start-up relevant? En hoe wil je dat dus de doelgroep dit ervaart? Wij hebben een aantal unieke tools om de ware identeit te definiëren.

  STRATEGIE

  We helpen je dromen dus te realiseren met een strak plan, strategische inzet van middelen, media en technieken. Alles gericht om langdurig te raken met dus jouw unieke verhaal.

  PASPOORT

  Jouw merkidentiteit en strategie samengevat in een inspirerend handboek. Handvatten voor iedereen die meebouwt aan de successen van dus jouw merk.

  CONCEPT

  De kracht van design en een goed verhaal komen samen. Hier hoor je de “Aaaaah’s” en “Ooooooh’s”, het ontstaan van dus het creatieve haakje, alles valt op z’n plek.

  CREATIE

  Creaties maken om dus even bij stil te staan, mooie, toffe middelen waarvan de boodschap altijd raakt! Misschien niet bij iedereen, maar zeker bij hen waar het om gaat.

  REALISATIE

  Wij zorgen ervoor dat jouw plannen dus gerealiseerd worden. Wij ondersteunen je van dus projectmanagement tot en met productie. Van  creatie tot dus relevante content. Samen realiseren wij jouw succes.

  Thijs Bam!Bam!Bam!Bam!Rob Bam!

  Check de Magic stuff!

  Kennis is de basis, creativiteit is een must en een beetje magie topt het af. Zo zorgen wij ervoor dat het raakt! Neem een kijkje in onze hoge hoed, zie hieronder wat ons bezig houdt.

  Contact? Yes leuk!

  Creatieve strategen met een groot hart voor goede verhalen. Echte verhalen, want er wordt al genoeg geschreeuwd. Ze zijn er voor iedereen bij wie het bloed sneller gaat stromen van eindeloze mogelijkheden om te kunnen groeien. Groeien als bedrijf, als medewerker, manager of ondernemer. Mensen die ergens voor willen gaan, die ergens voor staan en dit ook willen delen. Iedereen heeft een goed verhaal. BAM! zorgt ervoor dat het raakt!
  Van strategie, concept tot realisatie.

  Laten we snel een tof creatief project starten.

  Start typing and press Enter to search