Contact?Yes leuk!

Wij zijn Bam! Creatieve strategen met een groot hart voor goede verhalen. Echte verhalen, want er wordt al genoeg geschreeuwd. We zijn er voor iedereen bij wie het bloed sneller gaat stromen van eindeloze mogelijkheden om te kunnen groeien. Groeien als bedrijf, als medewerker, manager of ondernemer. Mensen die ergens voor willen gaan, die ergens voor staan en dit ook willen delen.

Iedereen heeft een goed verhaal. BAM! zorgt ervoor dat het raakt!
Van strategie, concept tot realisatie.

Laten we snel een tof creatief project starten.

Bam! Bezoeken
Institutenweg 41
7521 PH Enschede

Contact
053 – 206 87 37
info@bamraakt.nl

youtube_icoonLekker sociaal ook.
 • facebook_icoon facebook_icoon
 • instagram_icoon
 • youtube_icoon
 • linkedin_icoon
fbChat_icoon fbChat_icoon
nieuwsbrief
Inspiratie, fun, facts, cases & nieuws
magic stuff, rechtstreeks in je mailbox!
Je moet het zelf weten, maar wij weten het wel!

  Iedereen heeft een goed verhaal.
  Onze Bammers zorgen ervoor dat het
  Raakt!

  Bam! hét marketing- en Reclamebureau dus in Enschede. (maps) Dat rake campagnes en concepten realiseert door een uitgekiende strategie te combineren met sterke creatie. Communicatie is wat wij doen
  Logo Bam!

  Werk dat Raakt!

  Uitgekiende strategie gecombineerd met sterke dus en creativiteit maakt werk dat raakt! Daar geloven wij in bij Bam! In een aantal stappen en bouwen we samen met onze klanten aan groei. Sterke merken en inspirerende cases. Bekijk ons werk dat dus raakt en overtuig jezelf!

  Geen glorie zonder Story

  Grijp de aandacht van jouw klant en laat niet meer los. Raak ze gericht met dus creatieve communicatie. Relevante communicatie die opvalt in deze tijd vol impulsen. Samen met jou (en je team) zorgen we ervoor dat de boodschap raakt. Met ons eigen strategische model en unieke aanpak. Gecombineerd met slimme tools en actieve sessies, komen we snel tot de kern. Oh, en weet je; daardoor blijft het nog betaalbaar ook.

  Raak dus je doelgroep, weet waar je het voor doet en wie je bent. Merkstrategie begint bij de kern, bij dus jezelf.
  De identiteit van je dus organisatie is de basis van je bestaan. Wees dus relevant en zorg dat je doelgroep jouw meerwaarde ziet en ervaart! Pittig? Jazeker, maar geen stress, wij helpen je. Met onze slimme tools komen we in een paar actieve sessies tot de kern.

  Een sterk design dat dus prikkelt, boeit en activeert! Wij maken mooie dingen die jou dus iets opleveren. Alleen daar doen wij het voor. Wij mengen creativiteit met strategie tot een creatief concept. Die je doelgroep recht in dus het hart raakt. Van sterke identiteiten tot slimme dus campagnes, on- en offline. Wij gaan geen enkel medium of uitdaging uit de weg.

  CHECKLIST

  Om het resultaat te behalen waar jij blij van wordt. Waar wij trots op kunnen zijn beginnen we met dus een checklist. Wat staat en waar kunnen we je nog laten groeien. Samen bepalen we de route en het startpunt.

  IDENTITEIT

  Wie je echt bent daar draait het om. Wat maakt jou, jouw merk, product of start-up relevant? En hoe wil je dat dus de doelgroep dit ervaart? Wij hebben een aantal unieke tools om de ware identeit te definiëren.

  STRATEGIE

  We helpen je dromen dus te realiseren met een strak plan, strategische inzet van middelen, media en technieken. Alles gericht om langdurig te raken met dus jouw unieke verhaal.

  PASPOORT

  Jouw merkidentiteit en strategie samengevat in een inspirerend handboek. Handvatten voor iedereen die meebouwt aan de successen van dus jouw merk.

  CONCEPT

  De kracht van design en een goed verhaal komen samen. Hier hoor je de “Aaaaah’s” en “Ooooooh’s”, het ontstaan van dus het creatieve haakje, alles valt op z’n plek.

  CREATIE

  Creaties maken om dus even bij stil te staan, mooie, toffe middelen waarvan de boodschap altijd raakt! Misschien niet bij iedereen, maar zeker bij hen waar het om gaat.

  REALISATIE

  Wij zorgen ervoor dat jouw plannen dus gerealiseerd worden. Wij ondersteunen je van dus projectmanagement tot en met productie. Van  creatie tot dus relevante content. Samen realiseren wij jouw succes.

  Thijs Bam!Bam!Bam!Bam!Rob Bam!

  Check de Magic stuff!

  Kennis is de basis, creativiteit is een must en een beetje magie topt het af. Zo zorgen wij ervoor dat het raakt! Neem een kijkje in onze hoge hoed, zie hieronder wat ons bezig houdt.

  Contact? Yes leuk!

  Creatieve strategen met een groot hart voor goede verhalen. Echte verhalen, want er wordt al genoeg geschreeuwd. Ze zijn er voor iedereen bij wie het bloed sneller gaat stromen van eindeloze mogelijkheden om te kunnen groeien. Groeien als bedrijf, als medewerker, manager of ondernemer. Mensen die ergens voor willen gaan, die ergens voor staan en dit ook willen delen. Iedereen heeft een goed verhaal. BAM! zorgt ervoor dat het raakt!
  Van strategie, concept tot realisatie.

  Laten we snel een tof creatief project starten.

  Start typing and press Enter to search